Піта і вырабы з піты

Піта — часцінка сонейка на вашай талерцы. Піта традыцыйны хлеб народаў Бліжняга Ўсхода (Іран, Палясціна, Аман, Іарданія і іншыя краіны рэгіёна, а таксама Ізраіль). Піта – гэта лепёшка полая ўнутры. Зрабіўшы надрэз уздоўж краю, альбо разрэзаўшы папалам  яе можна напоўніць разнымі стравамі, ці зрабіц смачную ежу.

А вось так выглядае піта ў момант прыгатавання ад раскатанай цеставай загатоўкі да гатовай стравы:

Цеставыя загатоўкі піты Піта ідзе ў печ Гатовая піта выходзіць з печы

Калі вы жадаеце прадэгуставаць НАШУ ПІТУ на кшталт яе прыгоднасці для Вашых страў, вы можаце набыць яе ў любой наўкольнай мярэжнай краме г. Минска і ваблацях Беларусі. Геаграфію паставак глядзіце на старонке «Нашы Кліенты і партнёры».

Для КАФЕ: калі Вам патрэбны загатоўкі, каб паспрабаваць страву з Пітай для меню, набудзьце Піту ў любой спадручнай мярэжнай краме, ці зрабіце запыт у www.e-dostavka.by , раздзел «Хлеб», ці ў пашуковым радку напішыце » Піта «. Узоры для пробы мы не даём і на аб`екты не прывозім.

Піта “Нежная” Цена_1_руб_30_кап.

Вага 320 гр. Тэрмін захоўвання 48 гадзін пры тэмпературы не ніжэй +6˚С. Склад: мука пшанічная хлебапекарская вышэйшага гатунку, соль харчовая ёдаваная, дрожджы хлебапекарскія прэсованыя.

Піта “Вострая” Цена_1_руб_30_кап.

Вага 320 гр. Тэрмін захоўвання 48 гадзін пры тэмпературы не ніжэй +6˚С. З дадаткам чырвонага перца.

Піта “Для тостаў” Цена____кап.

Вага 320 гр. Тэрмін захоўвання 48 гадзін пры тэмпературы не ніжэй +6˚С.