Піта і вырабы з піты

Піта — часцінка сонейка на вашай талерцы. Піта традыцыйны хлеб народаў Бліжняга Ўсхода (Іран, Палясціна, Аман, Іарданія і іншыя краіны рэгіёна, а таксама Ізраіль). Піта – гэта лепёшка полая ўнутры. Зрабіўшы надрэз уздоўж краю, альбо разрэзаўшы папалам  яе можна напоўніць разнымі стравамі, ці зрабіц смачную ежу.

А вось так выглядае піта ў момант прыгатавання ад раскатанай цеставай загатоўкі да гатовай стравы:

Цеставыя загатоўкі піты Піта ідзе ў печ Гатовая піта выходзіць з печы

Піта “Нежная” Цена__80__кап.

Вага 320 гр. Тэрмін захоўвання 48 гадзін пры тэмпературы не ніжэй +6˚С. Склад: мука пшанічная хлебапекарская вышэйшага гатунку, соль харчовая ёдаваная, дрожджы хлебапекарскія прэсованыя.

Піта “Вострая” Цена__80__кап.

Вага 320 гр. Тэрмін захоўвання 48 гадзін пры тэмпературы не ніжэй +6˚С. З дадаткам чырвонага перца.

Піта “Для тостаў” Цена__80__кап.

Вага 320 гр. Тэрмін захоўвання 48 гадзін пры тэмпературы не ніжэй +6˚С.